The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN BG TR
  • Breaking News

    сряда

    Знаци, че мъжът до вас ви изневерява



    Знаци, че мъжът до вас ви изневерява


        Да, много е трудно да се хване човек в крачка, но не е и невъзможно. Ето няколко знака за изневяра. Гледайте на нещата обективно и без излишни емоции. Не позволявайте на любовта да ви заслепи.

        Никой не заслужава да бъде жертва на измама, така че се съсредоточете върху детайлите и не забравяйте, че бъдещият ви живот зависи от това.

     Вие сте единственият, който емоционално инвестира във връзката

         Веднага щом започнете да забелязвате, че партньорът ви не обръща толкова внимание на връзката, както преди, тогава е време да помислите за това. Щастливите двойки винаги работят за светло бъдеще заедно. Те се подкрепят и проявяват грижа. Никой не иска да се предаде, показвайки безграничната си любов. Но може да дойде момент, когато единият във връзката се държи пасивно. Ако вашият партньор вече не полага усилия за вас, тогава някой друг може да стане негова цел. Или вече има такава.

     Напоследък често се оправдава и е прекалено раздразнителен

         Той има какво да крие и ти го знаеш. Всички знаци вече са се проявили. Винаги е нервен, дразни се от дреболии и започва да се оправдава, когато му задавате неудобни въпроси. Това поведение е подобно на реакция на разпит. Сякаш се опитва да докаже невинността си. Но ако не е направил нищо, тогава защо се оправдава?

        Един човек може да избягва въпроси и да променя темите на разговор, за да предотврати излизането на лъжи. Той ще се опита да пренасочи вниманието ви от въпросите към лошото настроение. И това е естествена подсъзнателна реакция на подобни неща.

        Типичен защитен механизъм за хората, които лъжат.

     Спряхте да прекарвате време заедно

         Спомнете си как започна всичко: смислени разговори, романтична вечеря, кафе в леглото, нежни изрази на чувства, когато сте сами. Но сега всичко това изчезна някъде. Съвсем естествено е, че с времето хората малко охладняват. Но не е нормално, когато романтиката изобщо липсва в отношенията ви.

        Ако всичките ви опити да организирате романтична вечер са се провалили, това означава, че партньорът ви вече не иска да прекарвате време заедно. Това може да се случи по различни причини. Може би е емоционално прегорял. Или му е трудно да се разкъсва между вас и новата си цел.

     Чувствате, че нещо не е наред

         Шестото чувство никога не лъже. Това е дар от природата, който ви предпазва от негативни последици и измама. Ако по някаква причина започнете да се притеснявате и чувствате, че нещо не е наред, погледнете го по-отблизо.

         Може би вашите инстинкти ще ви кажат и покажат причините за такива тревожни сигнали.




    За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на: 

    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Thoughts

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (601) Lang-En (166) Lang-Ru (159) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Culture