The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN BG TR
  • Breaking News

    сряда

    Връзките и семейството




    Връзките и семейството


         Няколко факта за връзките, в които мнозина отказват да повярват.

    ️ Невъзможно е да се запази семейството. Разпадне ли се връзката между съпрузите, всички опити да я спасим са закъснели. Все пак ще скъсате. Или единият се съгласява да издържи, а на другия ще му стане удобно да живее с него. Но това вече не е семейство.

     Хората не стават лоши след сватбата. Винаги са били такива, но в началото на връзката се опитват да изглеждат по-добри. Хората изобщо не се променят към добро или към лошо. Само някои разкриват способностите и талантите си, а други разкъсват маските, зад които са се прикрили.

     Едно дете няма да спаси брака. С раждането на дете в полуразкъсана връзка ситуацията само ще се влоши, защото умората, нервите, недоспиването и липсата на свободно време ще се добавят към всичко останало.

     Да се опитваш да притиснеш някого към съжаление или съвестта му е глупава идея. Той периодично ще прави нещо, знаейки, че ще те боли, значи няма любов към теб, а ти само ще го отвратиш със сълзи и страдание.

     Няма такова нещо като перфектна връзка. Всяка двойка има свои проблеми, скандали и недоразумения.

    ✔ Изневярата не е норма. Може да не повярвате, но не всички изневеряват. Опрощаваш ли изневярата на основата на глупост, самозалъгваш себе си.

    ✔ Връзките няма да ви спасят от самотата. Чувстваш ли се зле заради себе си, присъствието на някой наоколо няма да го оправи, защото пак ще си със себе си. Не трябва да започваш връзка с някого, а да оправиш връзката със себе си.




    За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на: 

    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Thoughts

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (599) Lang-En (164) Lang-Ru (157) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Culture