The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN BG TR
  • Breaking News

    вторник

    Един простичък въпрос, който ще ви покаже дали той ви обича






    Един простичък въпрос, който ще ви покаже дали той ви обича наистина



        Жената винаги иска да разбере дали мъжът, с когото има дълги отношения, действително я обича? Има един въпрос, който може да помогне. Ако зададете този въпрос, от отговорът ще ви стане ясно как любимият ви се отнася към вас и какво изпитва – истинска безусловна любов или само удобството, че сте такава, каквато иска да ви вижда.

        Просто го попитайте „Каква жена трябва да съм аз според теб?“ и слушайте внимателно отговора му.

        Разбира се, възможните варианти са доста, но в най-общи линии можем да ги сведем до два.

        Първи вариант: когато мъжът започне да разказва активно, че според него жената трябва да се грижи за себе си и да изглежда добре, да е женствена, домакиня, нежна и грижлива, сексуална и едновременно мила. И още - да се интересува от същото като него, да се харесва на приятелите му и на роднините. Въобще, списъкът му за жената на мечтите му е дълъг.

        Втори вариант - да каже, че трябва да сте себе си, такава му харесвате. А ако искате да промените нещо или да го усъвършенствате, той ще ви подкрепи, ако това действително ви прави щастлива – за него това е най-важното.

        Мисля, че и сами разбирате кога мъжът ви обича истински и действително иска да сте щастлива и кога предпочита да „извае“ своя идеал, с когото да бъде дотогава, докато може да го поддържа.

        Затова си правете правилни изводи и не забравяйте, че истинската любов е тогава, когато ви приемат с всичките ви недостатъци, с които, разбира се, вие се опитвате да се справите. Но сте наясно, че ви приемат такава, каквато сте.

        Тоест, вече сте си достатъчна и няма нужда да се надскачате всеки ден, за да задържите любимия. Нали ви цени, каквато сте като съдържание, цени уникалността – точно това, което ви отличава от стотици други жени, за което ви обича.

        Разбира се, голямо значение има не само отговора на въпроса, но и как се отнася мъжът с вас, тоест, дали подкрепя думите си с действия, което е действително важно.

        Начинът, по който ви възприема даден човек – като обект за усъвършенстване, който трябва да се разработва, или като реална личност - с всичките ѝ плюсове и минуси, но пък толкова любима и близка е най-важното за създаването на действително хармонични и щастливи отношения. Точно такива ви желая най-искрено!

        Обичайте се и се грижете един за друг, успех!


    За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на: 

    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Thoughts

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (601) Lang-En (166) Lang-Ru (159) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Culture