The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN BG TR
  • Breaking News

    четвъртък

    Къде грешат мъжете



    Къде грешат мъжете



        В яда си жените могат да кажат всичко. Могат да причинят болка, да се държат грозно, до границата на мерзостта! Под влияние на емоциите те могат да бъдат безразсъдни и да извършват необясними неща. Жените по този начин се бунтуват, така изразяват несъгласието си.

        Някои жени стават яростни, настъпват и оскърбяват, други наопаки: мълчат и тихо като отрова, капка по капка, изливат в тебе обидата си. Обидената жена може и да си тръгне: „Между нас вече няма нищо! Нищо не ни свързва!“.

       В този момент много от мъжете правят грешка – оставят я да си отиде, за да се „поохлади“. Надяват се, че ще мине време и тя ще се успокои. Да, точно така ще бъде. Тя ще охладнее към своя мъж и ще намери нов, който няма да я пусне да си тръгне.

       Жените винаги чакат мъжът да ги върне обратно, след всяка свада. Няма значение че тя е била зла, няма значение какви ги е наговорила, тя иска да не я оставят да си тръгне, а да я върнат обратно.

       Жената може да прости на мъжа много неща, ако знае, че той никога, за нищо на света няма да я остави да си тръгне и винаги ще я връща при себе си.



    За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Thoughts

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (602) Lang-En (167) Lang-Ru (160) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Culture