The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN BG TR
  • Breaking News

    събота

    Какъв е един мъж личи по жената до него


    Какъв е един мъж личи по жената до него


     Най-лесният начин да разбереш един мъж е да погледнеш жената до него. Жената, която е избрал, която е спечелил и с която живее. Всичко друго не е важно, важна е жената, която е до мъжа.

     Ако тя е силна, волева, добре поддържана жена, това  означава, че мъжът струва нещо и има самоуважение. Той ще постигне много в живота.  Той вече е получил главната награда. Той е успял да постигне любовта на такава жена.

     Ако тя е домакиня, за която семейните ценности са важни, ще помогне на мъжа си да  спечели  богатство. Такъв мъж вижда  смисъла на своята дейност в увеличаване на ресурса.

     Умната жена означава, че и мъжът е умен. Заедно те могат да реализират най-сложните планове и да създадат нещо велико.

     Ако жената е щедра и мила,  мъжът също притежава тези качества. Той ще ги доразвие с нейна помощ. Фактът, че я е избрал, говори за това, че вече е направил умен избор.

     Щастлива и свободна, силна, интелигентна и вярна жена е спътница на победител. Той ще постигне много успехи дори да е започнал бедно живота си.

     Жената е постижение и награда. Каквато е спечелил мъжа, това е неговото ниво.  Душата му се отразява в душата на неговата дама като в огледало.

     А когато до един добре изглеждащ и успял мъж, присъства "празноглава мръсница", както пише Айн Ранд, кариерата му е обречена, дори сега да е пълен с енергия и да има много възможности. След известно време  ще загуби всичко, защото  дълбоко в себе си той не се уважава. Не вярва в дългосрочния успех. И избира  лъскава жалка играчка, вместо златната купа на победителя.

     Злата  жена означава, че мъжът също е зъл по душа.  Дори ако изобразява доброта и говори добри думи, той избира отражението на истинската си душа.

     Най-тъжната гледка е съкрушена и изтощена жена до успял и силен мъж. Той е избрал слаб човек, за да  се упражнява. Той е превърнал жена си в робиня. Следователно и той е роб по душа. И той е предопределен да бъде нечий роб.

     Жената е скъпоценната награда на победителя, неговият избор, неговият триумф. 

     Какво всъщност представлява един мъж и какво мисли за себе си, е лесно да се разбере, като се вгледате внимателно в дамата до него. Тя е отражение на сърцето и душата на мъжа, който я е избрал. На неговото ниво и мнението му за себе си.



    За въпроси и предложения, моля, в коментарите.  
    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на: 


    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Thoughts

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (601) Lang-En (166) Lang-Ru (159) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Culture